Friday, February 27, 2015

Kosong.

Bluppp.
Kosong.Tenggelam tertimbus. Di celah kesibukan ribuan unggas menongkah badai demi pencarian seteguk madu atau racun.

Pilihan di tangan anda. Madu atau racun? Racun di tangan kanan mu, madu di tangan kiri mu, aku tak tahu mana yang akan kau berikan padaku. HAHAHAHAHA. Sengal.

Lagu kejadahnya tu.hehe.

Ampun la ye

Support system aku hilaaaaaaang! >_<

No no no. Bukan skeletal system Bella hilang.

Usrah is like your support system. Kakak usrah aku cakap. ^_^

Hambik kau, -_- dalam usrah pun ade anatomy. haha. Syok tak. Dalam opto ada anat, dalam kahs ada anat, di mana mana ada anat. Macam Bella sana sini pulak awok ni.

Yaa,,,,,tapiiiiii...tapi tapi tapi kan kawan2.

Serius weh,, support system penting kot. Lumpuh kot kalau xde, bukan paralyse tahap giga dah. Ni dah tahap dewa. hoho.

Alhamdulillah la, Allah beri peluang lagi dapat rasa skeletal yang hilang untuk beberapa bulan lepas.
Bella dapat kakak usrah baru. Kakak usrah lama grad dah.
 R i n d u kak A D L I N comel. >_<

erm, tadi akak usrah cakap, dalam surah az-zukhruf ayat 67 , Allah berfirman yang maksud dia lebih kurang gini ea. Kat akhirat nanti, akan ada golongan yang mana time kat dunia sahabat kamcing giler, baik giler la maksudnya, sampaikan makan sama sama, gi kelas sama sama, tido sebilik, heshtag akusayangko , haha. tapiiiiiiiii...

 Kat akhirat nanti, saling bermusuh-musuhan. Macam tak kenal dah. Weh,ko bia betul, aku sayang dia kot, takkan tak kenal. haaa..

pelik tak? em, ada kecuali dia, kecuali mereka yang bersahabat berlandaskan iman dan taqwa.

Cakap senang la, iman dan taqwa. Ukhwah fillah . Uhibbuki fillah. Bukti mana bukti????
haaa,,,bukan senang taw nak jalinkan UKHWAH FILLAH tu. Aku warning ni. Sentap tak?haha.

Gurau2.Senyum2. ngeeeee.

So, for the conclusion, jadi sahabat yang faham kehendak sahabat dia. Tak semestinya budak tu dah ada boypren ko boleh nak anggap dia macam ******. Haaa, geram la aku,. kikiki.

Tak faham dengan orang yang perasan diri dia malaikat sgt.

Sorry surat kali ni agak kasar.

this is what im thinking.
belok Bella, Bella punye suke la.hehe

Tata titi tutu.
XOXO

Semoga mendapat ibrah dari post ini.ilalliqa' :)

Ketidakpengertian

bibooo.....hehe...

olla uyolls..u know what , da lama tak hapdate belok ni..sunyi je.krik..krik..krik..

permasalahan nya belok ni memang sunyi pun..ada la yang rajin baca tu,mmg rajin la dia..hehe

kalau tak suka,sila leave this page. :)

i memang suka mengarut macam ni..uwaa..carik mood nk study, tp ya ampun , tak jumpa jumpa.

hmm, boring. Padahal banyak keje. ish3.

Usrah dan ukhwah. Macam tu la ibaratnya. huh? tetiba kan?kikikiki

tak taw la ada kena mengena ke tak, aku balik dari usrah tadi, tu la tajuk dia. Fuyo, balik dari usrah, haha, belagak nya iollls..haha, tak de lah, gurauan semata. Astaghfirullah. 

ok,bai. 





haha.

memang suka wat keje tak berfaedah masa masa gini. Nanti masa sibuk mula la tak semat itu la ini la.

da la. Bubai. XOXO.

Semoga mendapat ibrah dari post ini.ilalliqa' :)