Friday, February 27, 2015

Ketidakpengertian

bibooo.....hehe...

olla uyolls..u know what , da lama tak hapdate belok ni..sunyi je.krik..krik..krik..

permasalahan nya belok ni memang sunyi pun..ada la yang rajin baca tu,mmg rajin la dia..hehe

kalau tak suka,sila leave this page. :)

i memang suka mengarut macam ni..uwaa..carik mood nk study, tp ya ampun , tak jumpa jumpa.

hmm, boring. Padahal banyak keje. ish3.

Usrah dan ukhwah. Macam tu la ibaratnya. huh? tetiba kan?kikikiki

tak taw la ada kena mengena ke tak, aku balik dari usrah tadi, tu la tajuk dia. Fuyo, balik dari usrah, haha, belagak nya iollls..haha, tak de lah, gurauan semata. Astaghfirullah. 

ok,bai. 





haha.

memang suka wat keje tak berfaedah masa masa gini. Nanti masa sibuk mula la tak semat itu la ini la.

da la. Bubai. XOXO.

Semoga mendapat ibrah dari post ini.ilalliqa' :)

No comments: