Saturday, December 13, 2014

terus tenang, PELANGI kan datang

Bismillah.

Buubuu...bhaa!!

sorry2,merepek seketika. hehe

Bella di rumaaaaaah...weewee...alhamdulillah, sekian lama tak balik rumah. Bilik ni rindu sangat. Like bilik yang rindu i. Padahal i yang rindu bilik. hmmm. Update blog. Background music siap. hehe. Sedih kot. Bunyi cengkerik je ade, dgn music kiss the rain by Yiruma. Layaaan. hehe.

What to say,
donno.



rinduuuuu.


huwaaaaaaa....

eish budak ni, saje memanjangkan entry dengan space botingkek tingkek. haha. Bahasa apakah itu. Nogori sangat.ngeee

rindu rumah, rindu mama. rindu abah. rindu adik. Ok,ok,ok,Takde adik. Adik is kucing. Not is, but are. Adiks are the kucingians,,,hehe. lastly,rindu dia. emm.

Perbualan tadi buat aku fikir, emm, nampak sangat tashabar nye i. (tutup muka)

Sorry awak.

Berharap mampu bersabar untuk beberapa tahun lagi dan harapnya rasa tu masih sama macam sekarang.

(tolong baca dengan music background,baru la feel,hihi)

terus tenang, PELANGI kan datang.

kenapa perkara yang indah je, dikaitkan dengan pelangi ea? Benda lain tak boleh ke, like rama-rama ke, minion ke, hello kitty ke. Ok. Faham. Benda yang ko sebut tu, indah bagi ko je bella, Tak universal. hoho. Ampun.

Emm, idea kering la time gini. Tu merepek kerepek ni. Sorryy.. tak de paedah bace.hihi.

tapiiiiii....

I believe Allah will make it easy for us one fine day. I really hope.

Bye for now.
XOXO

dadaaaaaa... :)

Semoga mendapat ibrah dari post ini.ilalliqa' :)

Happy brand new place.


THIS STORY LIKE A FEW MONTHS AGO. ENTRY YANG TAK JADI NAK POST.TERBENGKALAI SEBAGAI DRAFT HERE.HAHA.LAYAN JE LAH.

Assalamualaikum
Hollaaa pi-po!!

counting days to kuantan...for what?marriage?hahaa..no laaa...for study laa..UIA Kuantan will be my place of study,usrah,dakwah and tarbiyyah. I wish . Ching3..hehehee..

idk what to say,feeling like excited,nervous to meet all seniorsss...hoho..please make dua for me okay. :)

and Allah,please take care of my parent,family .......

for me :) ..aameen.

May Allah ease everythng.In sha Allah.

Semoga mendapat ibrah dari post ini.ilalliqa' :)