Tuesday, May 20, 2014

come on muslim!

Bismillah.
Tangan ni gatal je nak menaip.hehe..
ayuh muslim!bangkit!
tak perlu lah kot nak berbalah je...tak penat ke?
tak fikir ke umat islam ni perlu bersatu?


rasa semangat tu membara bara tak tengok ni?
yang dah ada feelin tu,jgn simpan2...do something for Islam.
yang xde feeling lagi,come on!!!
 :)


Semoga mendapat ibrah dari post ini.ilalliqa' :)

Thursday, May 15, 2014

faoundation's convocation!!heeeee





Ohsem!
Bismillah.
Yeay!
Wassup buddyzzzzz...

Alhamdulillah,finally,settle up my foundation at CFS IIUM,pj . Weeeweeweeee

Happy.
Sad.
Excited.
Woa!!
Hmm..

alhamdulillah.just that i can describe my feeling right now.

huhuhuhuhu.

sukasukacuticutimalaysia.weewewewewewewewewe.

thanks to all my fellas,my teachers,througout all this 2 years...finally this is the time.

segalanya bermula di sini,tapi tak akan berakhir di sini.

: )

Semoga mendapat ibrah dari post ini.ilalliqa' :)