Saturday, February 23, 2013

study circle.

Salam sayang buat sahabat2 seperjuangan. :)

apa khabar iman hari ini?apa khabar rohani hari ini?apa khabar diri hari ini?sudahkah kita bertahmid memuji Allah atas nikmat yang dikurniakan kepada kita?kalau belum,mari sama2 ucapkan 'alhamdulillah' . Istighfar 3 kali . Astaghfirullahal a'zim.. Selawat ke atas Rasulullah 3 kali, Allahumma solli a'la Muhammad,waa'la alihi wasohbihi wabarik wasallim.. ^_^

Alhamdulillah. kawan2 semua,kita ada kat rumah ni,ni yang baru update belog ni.huuuu.

sem ni kita ambik subjek 'Study Circle' . Mula2 tertanya-tanya jgk,macam mana stdy circle ni..rupanya S.C ni macam usrah. Best sangat!! Rohani yang selama ini dahagakan santapannya,akhrnya kenyang jugak..tapi,rohani takkan pernah kenyang.Selagi kita hidup di atas muka bumi sebagai i'bad (hamba) dan khalifah,selagi itu kita perlu sentiasa 'top up' rohani kita. Betul tak kawan2? ^_^

erm,alhamdulillah,minggu yang amat memenatkan sukses diharungi.Semuanya atas bantuan Rabbi.ni baru minggu yang memenatkan,belum disuruh berjihad ke medan syahid,belum tentu lagi dapat merentasi atau tidak.Masya Allah..Astaghfirullah..maafkan hamba ya Allah.

oh.baru teringat nak share apa pada sahabat..first,pasal robot.haa..mesti pelik,robot ape pulak minah ni.hehehe..second,hadaf.Haaa..ni lagi pelik,hadaf ape pulak.Macam typo je,hadap ke hadaf?heeeee.
Kalau nak tawu.post kaan dtg lah.hehe.Kite tak nak tulis panjang2 , nanti korang boring giler.hehe.okelah sahabat.

wassalam.ilalliqa' ^_^

Semoga mendapat ibrah dari post ini.ilalliqa' :)

No comments: