Friday, February 8, 2013

happy circle

Assalamualaikum..
haa...lame sangat tak update kat blog ni...hari ni baru berpeluang online di library cfs iium.
erm,just a short post today..
about....

bulatan bahagia... :)

usrah lah my dear....finally,dpt jugak masuk usrah kat uia...kami ada 6 orang,ehh,7 termasuk akk usrah tu..namanya Kak Saffana..panggilan untuk akk yang cute ni adalah kak Saff...kak saff ni sgt lah slumber,rileks je,cute pulak,and sempoi habes lah... :)

adik beradik kami yg lain,adalah,sara,sai,anis,atilia dan .. alaaa,nape x ingat nama lagi sorang tu...oh no...how can i forget her??jap2...serious!x ingt...xpe2..nnti saya akan perkenalkan dia...hehe..okelah...tu je..hehe...saje mengupdate ni je..

erm,haaa...ada teka teki,dalam byk2 surah,surah apa yang plg banyak Allah bersumpah?renung-renungkan dan selamat beramal.. :) nnti saya share apa yg saya dapat dari usrah tu ye..

ilalliqa'.
wassalam. :)

Semoga mendapat ibrah dari post ini.ilalliqa' :)

2 comments:

nur mujahidah said...

surah as Syams ke?

..::NaBiLaH SoLeHah::.. said...

ye!!tepat sekali!!tahniah ukhti ^_^