Sunday, June 10, 2012

we are the TORCHBEARERS for the ummah.

Assalamualaikum!

woww..it's quite long tak update my cute blog ni..Alhamdulillah,3rd June 2012 dapat masuk CFS,IIUM in Petaling Jaya in course Biological Science. :) 
and Now!

I'm coming HOME!!heeee ^__________________^

baru lepas habis ta'aruf week , terus balik rumah..tak dapat dinafikan,best sangat kat sana,dengan APT(Arabic Placement Test),EPT (English Placement Test),FKT (Fundamental Knowledge Test),TEnT(Tilawah Entrance Test),Library Tour,Cultural Night yang sangat awesome!,briefing yang sangat banyak,bestttieest..hehehe......

tapi,rindu mama abah!!huhuhu T__T ada la nangis sikit,tapi,normal la kan,tak pernah duk hostel ok.tapi,Alhamdulillah,lama2 dapat sesuaikan diri,roommate sgt sporting,love you allssss... :)

gambar ada,tapi,kat fb.malas nk update di sini.heee..oke lah.
wassalam.take care semua.doakan kite keyh.ilalliqa' ^____________^


Semoga mendapat ibrah dari post ini.ilalliqa' :)

2 comments:

haru_maki said...

fuyooo, mabruk alaiki, anda sdg mula melangkah dalam perjalanan hidup seorang mahasiswi.

welcome to university life, dear :) sediakan mental dan fizikal anda, sbb ia tak sama ye dgn school life ^^

..::NaBiLaH SoLeHah::.. said...

thank you kak nab!doakan kite taw.kita tak boleh tukar course pulak tu.kecewa sikit,tapi,try to redha.kita kena dapatkan 3.9 untuk tukar ke medic,dentistry,or pharmacy masa sem 3.doakan kite ye kak nab! :)