Monday, June 25, 2012

Allah kan ada :)


"Siapa yang lebih berbaik sangka, dialah yang lebih mampu tersenyum bahagia."

 





Bismillah.Alhamdulillah. :) erm,finally boleh online dekat library uia buat kali yang ke-2.heee ^_^

Diakui oleh diri sendiri,bahawasanya sejak kebelakangan ini,kehidupan sangat tak teratur.Diserabutkan oleh pemikiran sendiri yang terlalu membebankan diri.Pandai betul lah Nabilah ni.hehe

Dengan classmate yang bukan berasal dari negeri sendiri,bukan berasal dari sekolah lama,bukan berasal dari kampung yang sama,ianya sangat annoying!huhu
SERIUS!!!

~diiringi oleh lagu Wonderpet,~ini serius~mesti tolong dia~hhuhuhuhuhu :) --------

Tapi,diri ini cuba mempositifkan pemikiran yang serabut ni.Try and try and try again,and finally,

MISSION COMPLETE

Kadang2 rasa serba tak kena je hidup ni..rasa kusut,serabai,macam hape je kan,ha,tu tanda kita tak ingat pada Dia.Ha,siapa pulak dia tu kan.jeng3..dia tu pencipta kita la,Allah s.w.t.

jadinya,sekarang tiap apa pun,jangan mengeluh,percayalah!believe it or not?U must believe it!!Hoyeah2!

ALLAH kan ada :)

ok lah.sampai sini je kot.ilalliqa'.wassalam :)



Semoga mendapat ibrah dari post ini.ilalliqa' :)