Monday, May 7, 2012

Reunion Batch 20 :)

Bismillah...
hai kawan2!!!cakkk!! 0_0
lama sangattt tak post kat blog ni...dah bersawang agaknye blog ni..hehehe...

busy sikit la sejak dua menjak ni..busy menguruskan reunion pada 5 may 2012..

Even dah rancang dengan betul2,tapi,reunion akhirnya menjadi kurang teratur dari apa yang dirancangkan..hehehe...ohh..tidak!!fenin kefale saye..

kawan2 suruh saya senyum,tapi,dalam hati siapa lah tahu..dgn keadaan yang kelam kabut sedikit,tapi,apa2 pun,seronok sangatt3 jumpa kawan2...best sangat!

di kesempatan ini,nak mintak maaf atas pengurusan yang kurang teratur...minta maaf sangat.saya first time merancang event besar macam ni,insyaAllah,jika ada kesempatan yang lain,saya akan perbaiki kelemahan diri sewaktu mengurus event yang ini menjadi lebih baik di lain kali.haha.ayat macam berterabur je. :)



وَمَكَرُواْ وَمَكَرَ اللّهُ وَاللّهُ خَيْرُ الْمَاكِرِينَ




We plans,and Allah plans too,but Allah is the best planners! 



oke lah.tu je kot.kalau nk tgk photo,ade dekat fb.tak boleh publish sini.ada sedikit masalah.sorry.ok.got to to.wassalam.ilalliqa' ^______________________^

#thanks sangat to kawan2 semua,the most important najla,khirda,wani and hannan.love u allssss.. :)


Semoga mendapat ibrah dari post ini.ilalliqa' :)

2 comments:

haru_maki said...

eh, samalah!
akak faham perasaan orang suruh senyum tapi kita tak larat nak senyum sebab keadaan majlis yang ala-kelam kabut masa tu! haha :D btw, nice experience kan nak uruskan satu majlis yang bertitle 'reunion'.

anyway, congrats. may Allah bless.

..::NaBiLaH SoLeHah::.. said...

hehe..btl3...sgt3 nice experience!macam2 muka kita dpt tgk,rasa macam bersalah sgt.tp,ada hikmahnya,supaya kita boleh buat lagi better next time. :) thanks kak nab :)