Sunday, October 23, 2011

Jamuan..jamuan..jamuan...(^_^)


burung kedidi hinggap di atas para,
Assalamualaikum pembuka bicara...
hehe....ana jadi pengacara di majlis jamuan yang indah
serta menarik ini..hehe....

ha....dah nak akhir tahun kan...dan..sudah nak SPM dah...
oleh itu,,,putera puteri kelas 5 firdaus berusaha
dengan sebaik mungkin untuk mengadakan jamuan khusus untuk cikgu2
kami yang kami sayang sangat2...
kad di atas tu ana buat sendiri...comel tak macam ana?hehe
ok...so..usha2 la pic 2 ni okey..:)


ceyra with zati

ina & ejat

syaza ith alia

peace!!

adyla adania with bella


byha byla (^_^)

(comel berempat)
ina,zati,ejat,yaya

jejaka2 macho..hehe
hariz,izzat,kamil,qairil(tak nampak),faisal

yeay!saya dapat surat khabar!!haha

macho tak saye??haha
time ni ramai tangkap pic izzat...macho la kot...haha
speck tu ina bagi...kitorang tukar2 hadiah...


hannan bagi pada ana...comel...ni bungkusnya aje...dalamnya rahsia...
papepun syukran ukhti..:)

najla(bff) and ana..

syaza(bff) and ana

nomey yang comel...i hope u like my present..

wa akhiran....(dan akhirnya)....syukran..terima kasih..thank you kepada cikgu2 yang hadir,cikgu latipah,ustazah fatimah dan cikgu razak...dan tak lupa buat kawan2 yang byk tolong....thanks korang!!korang memang best la....comel2 semua!ups..lupe...pada budak putera yang macho gak...strive for the success...spm 11A+ 2011..amin....

sayang korang...(^_^)


Semoga mendapat ibrah dari post ini.ilalliqa' :)