Wednesday, July 20, 2011

Kek Besar!:)

Assalamualaikum kawan2...lama tak jumpa cik doktor ye...itu maknanya,,,kawan2 sume sihat2 belaka...kerana tak jumpa cik doktor..kan3?(^_^)

erm....berkaitan dengan tajuk kita..KEK BESAR!!adakh yang ini?


atau yang ini??





semuanya bukan...ha..sedap kan...ammm...dap2..cedap giler...

heee...
maceh kepada encik Z kerana memberikan sy kek2 ini..kikiki
terharu sgt lah...
nangis terharu ni...:)

hari ni BIRTHDAY CIK DOKTOR laaa...thank you Allah...sudah 17 tahun ana bernafas,
berjalan di dunia Mu,mecari ilmu kerana Mu...mencari cinta Mu...:)

and tu sebab ade gmbar kek tu....rmai yg wish..terima kasih kepada 
kak nadiah,zinjunior,:),abah,mama,taufiq,abg adib,pia,farah,kawan2 kelas,najla
(thanks bagi t-shirt muslimah,cun2,i like),ustazah fitri,haziqah,hannan,ceyra,ce-ar,byha,azriena,warrdah,qiela,pina,dan embah...
and SEEEMUUUA  yang tak tersebut....
terima kasih byk2....tak taw nk bls cmne..
semoga Allah yang membalasnya....:)

alhamdulillah..sekarang cik doktor telah cukup 17 tahun...yea!!cik doktor dah dewasa...hehe...
tajuk itu dipilih kerana encik Z telah memberikan cik doktor kek yang sungguh besar,,,hehe...
trimas!!!:)

lawak sungguh peristiwa mlm itu...hehe....

apa2 pun thanks kpd sape2 yg telah 
membuat hari cik doktor ceria hari ini...

dan lagi satu....PERTANDINGAN FORUM REMAJA hari ini telah dimenangi oleh pasukan 
forum SMKA SIMPANG LIMA!!!alhamdulillah..:)
dianggotai oleh :
Nur Nabilah bt Maruziki(pengerusi forum)
Nurul Hannan bt Mohd Safari ( panel 1)
Anis Syahirah bt Saiful Baharin (panel 2)
Nursyahirah Aliya bt Mohd Misdon (panel 3)

maceh kawan2...sbb beri krjasama yg baik...korang mmg terbaek lah...!!
terbaek dari ladang...hehe...
terima kasih jugak pada cikgu2...cikgu alim,cikgu shafiah and cikgu ahmad...!!
thanks cikgu!!!
(^_^)

and,,,,last skali...ape ye...cik doktor belajar satu benda iaitu
SYUKUR DAN TAWAKKAL...
2 perkara la..bukan 1..
:)
bersyukur kerana Allah masih panjangkan umur cik doktor..
dan tawakkal setelah kita berusaha..
sesungguhnya Allah tahu apa yg terbaik untuk hambaNya...
so,,if kawan2 rasa kecewa dgn something yg kwn2 tak dpt...
never give up but wake up!
because Allah know what better for us..(betul ke ayat tu)hehe
tak reti speaking lah..

erm..tu je kot...thanks buat kwn2 yg sokong tadi..:)
syg korang lebih...:)
ok lah..macam biasa...
ilalliqa'..
wassalam...

Semoga mendapat ibrah dari post ini.ilalliqa' :)