Sunday, April 10, 2011

Confuse!!!(part 1)



hurm....x fhm...x taw nk prcaya mana satu....skjp dia cmni,skjp camtu...ntah....yeah...like what i said...HATI sgt susah dibaca dan difahami....ok...fine...but,sometimes rasa macam tak patut....rasa macam..kita ni siapa sebenarnya????confuse....sekejap kata camni...tapi..ntah....i told u to trust me...but,should I trust u???hurm,,,,sgt x faham.....Allah je yg taw segala-galanya...ya Allah....jika kau takdirkan ni jalannya...ana akan cuba lalui nya dgn tabah...sbb ana ada cintaMu....cinta yg tiada tolok bandingnya....(^_^)smile!


hurm....wahai hati Nur Nabilah..why u so sad??why u so weak???u have to be strong!!!there is Allah for u!!!your parent!your siblings..Kak Nadia.Abang Adib,Abang Anuar....your sisters!!!(my cats)(^_^)


if dia selesa dgn org lain...what's your problem...??you nothing to dia..!!okey!!(~_~)
ana je yg lebih2 ni....ape la bila ni??relax la der...hehe....juz smile...and trust Allah....i love Allah so much!!!
do not think so much about it!!!


nabilah juga merupakan insan biasa..yg merasa bagaimana perasaan yg "pelik" itu tiba2 ada!!!jeng3!!!hehe
perasaan  apa kah itu???haaha....shushhhh...secret!!!secret recipe!!!


TIBA2...ada satu suara...


 "biasalah tu der!!lepak sudah...remaja...kalau lu rasa sayang,lu kapel sudah!"


ups....jap3....ape ni???hei...NABILAH!!!u have to think before u do!!!please!!!!


"erm....couple???for what???will I get married with him someday???i don't know!!so???tolak lah perasaan tu ke tepi kejap...stdy la sayang oi...kan Allah dah janji kan perempuan yg baik untuk lelaki yg baik..bgitu juga sebaliknya...so...think wisely...should I couple in this time???i don't think so..."


huh....camtu la...susah kan nk kwl hati...kjp je kite boleh berubah dgn hati....semuanya berpunca dari niat...niat dtgnya dari hati...kalau hati baik,baiklah niatnya....


ok kwan2....post ni untuk pedoman sume dlm mengurus hati....nnti2 kita sambung lagi keyh...ilalliqa'!
wassalam..(^_^)

Semoga mendapat ibrah dari post ini.ilalliqa' :)