Thursday, September 22, 2011

Percubaan...

Cubaan pertama....cubaan kedua....
cakap pasal cubaan....sekarang ni ana tengah trial la ni...
peperiksaan percubaan....
lagi 2 paper je tinggal....bat dengan fizik....
doakan ana ye....

kononnya sibuk study la ni..hehehe

cuak betul...bila jumpa cikgu je nanti cikgu cakap pasal markah.,,,,oh..tidak...tapi...
setakat ni Alhamdulillah,tak ada yang give me heart attack...hehe..minta2 semuanya cemerlang...amin...
takutnya la...

esok 23 september,belah petang ana ada exam...dan malam pun ada....lepas tu habis paper tu...29/9 paper fizik1 & 2...pastu,,baru habis....alhamdulillah....
lepas ni ana nak fokus untuk study...kenapa entah rasa malas sgt tahun ni,,,,ni baru ada kesedaran....tapi,ini pun entah la...

erm...tu je la...tak de pe nak cerita....doakan cik doktor ye kawan2!!heee.
teringin sangat nak jadi doktor...tapi,kalau Allah tak izinkan nak buat macam mana....
tapi,,walau apa pun kena la usaha dulu kan...
ok lah...
ilalliqa'..
wassalam....

Semoga mendapat ibrah dari post ini.ilalliqa' :)

1 comment:

ARAB said...

insyaAllah..buatlah yg trbaik..gudluck 4 SPM..do the best 4 your life, insyaAllah, Allah akn brkati sgla prjuanganmu dlm mnuntut ilmu..