Monday, August 15, 2011

Sedikit Confuse...(T_T)

Setelah apa yang jadi semalam...dia tak pernah serius kot dgn apa yg dia ckp...i don't know...hehe...saya kot yang salah...sbb salah anggap...mungkin dia tak faham apa yang saya rasa....saya langsung tak salahkan dia...biarlah dia tak taw apa yg saya fikir..almost thousands of my tears come out from my eyes...(actually tak kira pun berapa titis air mata yg jatuh..)

Ya Allah...rasa macam ana jauh sgt dari Mu...hmmmmmm.....walau apa pun..ana tahu Allah sentiasa ada...ana akan cuba untuk kembali dekat dengan Mu.... (^___^)


dalam sibuk mencari ilmu Allah yang begitu luas ni...ujian datang silih berganti...ya,maybe this is one of the test for me....thank you Allah...

"I learnt that love can come from everywhere,,,but the truth love can come only from You....."
" Doaku…Harapanku…Pintaku dengan harap…Harap dengan sgt.Penuh rendah diri sebagai hambamu......Kurniakan aku masjid yg sempurna...Dgn jodoh yg baik-baik,Penuhi pertemuan dan perpisahannya,Dgn iman, nur & rahmatmu.Biar jodohku itu.Buatkan aku dekat padamu.Ya Allah
Biar jodohku itu,Buatkan syurga nanti jadi naungan untukku,Biar jodohku itu.Buatkan aku lebih mencintaimu...........
Lebih dari segalanya Ya Tuhan,Ya Allah,
Amin..."
apa yang perlu difokuskan sekarang ni...nak cari dan cari dan terus mendapatkan cinta Allah...nak berjaya dalam SPM..nk buat mama abah happy...erm..ok...ilalliqa'...

Semoga mendapat ibrah dari post ini.ilalliqa' :)

2 comments:

CIK CERDIK ^_^ said...

Nabilah dear , yes. DIA xkan bg ujian kalo bukan kerana DIA SAYANG KITA kan. so that's mean ALLAH SAYANG KAMU that's why dia bg ujian ke atas hati n perasaan kerna hati itu tunjang segalanya. perasaan e2 ketua tindak tanduk kite. ermm, thanx. i'm also feel muhasabah. thx dear. focus to our target SPM key dear. luv <3

..::NaBiLaH SoLeHah::.. said...

thanks ceyra..:)..hmm...tu la...ujian dtg mcm2...sometimes rasa weak sgt...tp,,kalau fikir balik...tu la namanya ujian...dan ALLAH takkan membebankan hambaNya dgn beban yg tak dpt kita tanggung,,,so..that's mean i have to be strong la...thanks again...syg ceyra sgt2...(^__^)