Thursday, July 14, 2011

Cik Doktor Tak Nak PLKN!!!

Assalamualaikum...salam aspirasi saya tujukan buat teman2 sekalian....eceh....mentang2 la cik doktor bakal menyertai pertandingan forum tidak lama lagi...hehe...kena praktis....PRACTICES MAKES PERFECT!!
(^_^)

ok...actually cik doktor nak cakap about PLKN....dah 2 kali cik doktor check dekat laman PLKN tu...tulisannya tetap sama...

MAAF!anda tidak terpilih untuk menyertai program latihan khidmat negara...


heeeeeeeeeeeee....:)
senyum lebar saya...alhamdulillah....katakan tidak pada PLKN...hehe...
cik doktor tak mo pergi...oh,tidak...hehe...
cik doktor nak cuti la 3 bulan tu...kalau tak pun nak kerja dekat kantin sekolah MAMA....

tapi...teringat pulak Sofi kata suruh latih budak debate....dia tak percaya aku kerja kantin nnti....takpe2...
tengoklah nanti...hehe...kalau dia taw aku mention nama dia ni mesti dia marah...haha...jalok ngapuro seng okeh2...haha



erm..berbalik pada PLKN....buat encik Z....saya tak dpt PLKN..!!!!hehe....awok dulu dapat kan dekat negeri yang jauh tu kan...hehe....bersyukur sgt ni..(^_^)

erm...buat kwn2 yg dpt,,TAHNIAH!CONGRATULATION!MABRUK!
hehe
buat merah,azrina,noni,keyda....chayok2!PLKN menanti...hehe....tapi ada yang nak pergi tapi tak dapat...nape korang nk pergi?tak faham....hehe...depends la kan...ape la cik doktor ni...kan pendapat masing2...erm..ok lah..itu saje kot...cik doktor baru habis test....sabtu ni ada pertandingan tokoh puteri peringkat negeri pulak....khamis nya pertandingan forum di sekolah tercinta...SMKA Simpang Lima...

ok lah...nk study...ilalliqa'
ilmu yang cik doktor dapat hari ni byk...one of them is................................

JIKA KITA BERADA DI PIHAK YANG BENAR,BERANILAH!KERANA ALLAH ADA BERSAMA KITA...
~credit for kawan yang menghadapi masalah tadi...sabar je keyh...:)

seperti biasa,cik doktor akan cakap..
ilalliqa'
wassalam........
Semoga mendapat ibrah dari post ini.ilalliqa' :)

No comments: