Monday, April 11, 2011

Confuse yang Dah Tak Confuse!(part 2)

erm..wlaupun ade prmintaan dah x confuse untuk part 2 ni...tp...ianya still confuse..still x dpt nk jdkn ianya tidak confuse..kerana ianya masih CONFUSE..(#_#)


haih....penat2...confuse sgt smpai hari ni xleh concentrate kt stdy...pening habis...pening sgt td..ya Allah...ni pun x hilang lagi peningnya...don't know why..kepala ni rasa berat je...denyut2...tp,,bkn sbb confuse tu kot...sbb pe ea...ntah la...sabar je...ujian...(^_^)


erm...betul jgk ckp najla td....


we just fren...so...npe nk fikir lebih2....juz smile...and follow the flow....hehe...thanks najla!!ape la nabilah ni....fikir yang bukan2....kan kawan...so...nabilah dah x confuse dah...nabilah sudah faham akan siapa dirinya...hehe...juz pening..sakit kepala saje...huh....SPM!!dah nk dekat...


netball lg seminggu...sgt busy...pagi kelas smpai 2.15..solat...sambung kelas 3.15 smpai 4.30...then..5.00 netball...mlm homework...fb sikit..blog sikit...heee..(^_^)


penatnyerrrrrrrrrrr...........(@_@)


esok sekolah...nabilah kena jadi pelajar yg cemerlang..yg taat perintah Allah dan Rasul-Nya..taat ibu bapa...baik dgn kwn2...hablum minallah..wa hablumminannas...(hubungan dgn Allah,dan hubungan dgn manusia)..kadang2 hati Nabilah ni rasa sgt mls untuk belajar...


"Hei...lepak dulu..baru bulan 4...lame lagi nk SPM....lepak2 jer.."

OR

"erm...x bleh...kwn2 msti stdy ni...kena stdy gak..nk jadi doctor kena rajin...nk wat mama & abah happy...so,,rajin!!"

tgk tu..hati kata lain...nafsu kata lain...kalau nafsu kita ajak pada benda yg x bgus...kita kene lawan...mesti!

that's why la kita kena kuat..lwn nafsu kita!!keyh..(^_^)


kepala dah sgt skt...xleh nk fikir ayt yg bgus...ok lah...akhir kata 


"Hidup penuh pengorbanan,Pengorbanan perlukan perjuangan,Perjuangan perlukan ketabahan,Ketabahan perlukan keyakinan,Keyakinan pula menentukan kejayaan,Kejayaan pula menentukan kebahagiaan..."


ilalliqa'
wassalam....(~_~)


Semoga mendapat ibrah dari post ini.ilalliqa' :)

No comments: